Ditt trygga val för legotillverkning

Med Conrit får du 40 års kompetens av legotillverkning till industrin. I vår mekaniska verkstad i Västerås erbjuder vi CNC-fräsning, CNC-svarvning, gnistning och skärande bearbetning av komponenter med unika detaljer i hela Mälardalen.

Våra produkter används över hela världen, ett löfte om att du alltid får rätt kvalitet till rätt pris – i rätt tid.

Läs mer om legotillverkning

Legotillverkning

Vi levererar små till medelstora detaljer i serier av alla storlekar. Kvalitetssäkrad produktion och kompetent personal gör oss till en trygg och långsiktig partner för din legotillverkning.

Läs mer om fräsning

Fräsning / CNC-fräsning

Conrit strävar efter att ligga i framkant när det gäller CNC-fräsning. Med vår långa erfarenhet inom fräsning hjälper vi dig att ta fram avancerade komponenter till din verksamhet.

Läs mer om svarvning

Svarvning / CNC-svarvning

Vi erbjuder CNC-svarvning och traditionell svarvning av hög kvalitet där vi endast nöjer oss med ett perfekt resultat. I vår breda maskinpark löser vi uppdrag med höga krav på precision och utförande.

Conrit AB

Sedan 1973 har Conrit erbjudit högteknologiska konstruktionstjänster för industrin. Vi är specialiserade på legotillverkning, skärande bearbetning och montage av avancerade komponenter åt företag som ABB, Scania och Epiroc (f.d. Atlas Copco).

Med oss får du en kompetent leverantör där lyhördhet, kvalitet och tillgänglighet genomsyrar arbetet. Vi är certifierade inom kvalitet genom ISO 9001 samt inom miljö genom ISO 14001. Dessa certifieringar är viktiga verktyg för oss i vårt dagliga arbete och de medför en extra trygghetsgaranti för våra kunder.

Vi lägger stor vikt vid att ha en smidig organisation och ett personligt bemötande, på så vis kan vi lösa våra kunders akuta behov snabbare än många andra. Välkommen att läsa mer eller ringa oss på telefon ”021-470 54 50″ . Du kan också mejla info@conrit.se.

 

Läs mer om oss

Intresserad av våra tjänster?

Fyll i namn och telefonnummer eller e-postadress så hör vi av oss!